مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 اردیبهشت 1402 ساعت 09:002023-05-20اجتماعي

شناسایی 113 کودک کار در گیلان/ لزوم مقابله با تکدی گری توسط شهروندان


مدیرکل بهزیستی گیلان، از شناسایی 113 کودک کار در خیابان در گیلان خبر داد و گفت: به کودکان کار مهارت های زندگی را آموزش می دهیم و بر جلوگیری از ترک تحصیل آنان تاکید می کنیم.

- ایسنا/گیلان مدیرکل بهزیستی گیلان، از شناسایی 113 کودک کار در خیابان در گیلان خبر داد و گفت: به کودکان کار مهارت های زندگی را آموزش می دهیم و بر جلوگیری از ترک تحصیل آنان تاکید می کنیم.

سید مهدی خدمت بین دانا در گفت وگو با ایسنا، گیلان را استانی مسافرپذیر و مهاجرپذیر دانست که با آسیب های اجتماعی متعدد مواجه است و اظهار کرد: اعتیاد، طلاق، بیکاری و سالمندی از جمله آسیب های اجتماعی موجود در این استان است.

وی با بیان اینکه آسیب اعتیاد در کمین همه خانواده ها قرار دارد، تصریح کرد: متاسفانه اعتیاد بسیاری از آسیب های اجتماعی دیگر مانند طلاق و کودکان بدسرپرست را به دنبال دارد.

مدیرکل بهزیستی گیلان کاهش فرزندآوری و سالمندی جمعیت در استان را بیشتر از کشور دانست و گفت: متاسفانه کاهش جمعیت جوان، سالمندی را ایجاد کرده که یکی از آسیب های اجتماعی است.

خدمت بین دانا، با بیان اینکه گیلان با اختلاف از سایر استان ها سالمندترین جمعیت را دارد، خاطرنشان کرد: پنجره جمعیتی کشور 25 سال است، اما پنجره جمعیتی در گیلان تا 10 سال دیگر بسته می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 113 کودک کار در گیلان/ لزوم مقابله با تکدی گری توسط شهروندان

شناسایی 113 کودک کار در گیلان/ لزوم مقابله با تکدی گری توسط شهروندان